Tech

Twitter po teston funksionin e ri

Twitter po teston funksionin e ri

Twitter po teston një veçori të re që mundëson për përdoruesit të ndjekin temat në të njëjtën mënyrë që ndjekin llogaritë.

Ky rrjet social ka njoftuar se po përdor inteligjencën artificiale për të filtruar numrin e madh të mesazheve në Twitter sa i përket çështjeve specifike, me qëllim që të mundësojë për përdoruesit të shikojnë vetëm mesazhe të vlefshme dhe cilësore.