Tech

Zëvendësimi i Huaweit për Android mund të prezantohet këtë javë

 

Raporti i ri pretendon se sistemi alternativ operativ i Huaweit (i quajtur në raport si Hongmeng OS) mund të jetë afër lansimit zyrtar.

Raporti vjen nga Global Times-i kinez, dhe i përmban disa detaje kyçeqë mund të verifikohen së shpejti, përcjell The Verge.