Tech

Firefox do të ofrojë internet pa reklama, por me parapagim

Firefox do të ofrojë internet pa reklama, por me parapagim

Firefoxi është një nga browserët më të popullarizuar për internet, ndërsa Mozilla Foundation që e krijon atë është organizatë jofitimprurëse e cila nuk nxjerr fitim nga baza e madhe e shfrytëzuesve të Firefoxit.

Kjo kompani gjithmonë ka qenë në kërkim të burimeve të fitimit, ku disa kanë qenë dështime. Në përpjekjen e vet më të re kjo kompani praktikisht kërkon nga shfrytëzuesit që të përcaktojë se sa janë të gatshëm të paguajnë për përvojën e internetit pa reklama dhe disa funksione tjera, përcjell SlashGear.