Tech

Memoria XPG SPECTRIX D60G thyen rekordin e overclockimit me 5634 MT/s

Memoria XPG SPECTRIX D60G thyen rekordin e overclockimit me 5634 MT/s

Kompania ADATA njoftoi se XPG Overclocking Lab (XOCL) e ka overclockuar modulin memorik spectrix D60G RGB DDR4 deri në frekuenca prej 5634 MT/s, që paraqet një rekord të ri. Rekordi i mëparshëm ishte 5608 MT/s. Kjo u realizua me çipsetin Intel Core i9 dhe pllakën amë MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC, si dhe ftohjen LN2, raporton Guru3D.

XPG spectrix D60G ka më shumë ndriçim RGB për milimetër katror se çdo modul ekzistues memorik, që përbën 60% të sipërfaqes së modulit. Stili unik, avangardë i memories gjithashtu tërheq vëmendje, dhe përfshin dizajn X-light me sipërfaqe të frymëzuar nga diamanti.