Tech

Kujtesa përkrahë komunitetin e lojërave elektornike - XPortalesports

Artikull i sponsorizuar
 

Kujtesa është afër këtij komuniteti duke mbështetur eventet lokale që organizohen në sportet elektronike duke besuar se shpejtësia dhe konsistenca e rrjetit janë faktor kyç për lojtarët dhe organizimet profesionale, dhe sigurisht që për të pasur sukses ky organizim do të duhej një shpejtësi marramendëse e internetit, të cilën mund ta ofrojë vetëm Kujtesa në vend.

Image