Tech

Zbulohen mashtrime me reklamat e fshehura që harxhonin bateritë e telefonave Android

Zbulohen mashtrime me reklamat e fshehura që harxhonin bateritë e telefonave Android
 

Një raport i ri ka zbuluar një skemë masive të mashtrimit të reklamave që mashtroi kompanitë e marketingut dhe harxhoi bateritë e smartfonëve të përdoruesve.

Skema funksiononte përmes ‘banerave’ të rrejshëm të reklamave që ishin fshehur pas ‘banerave’ të reklamave të ligjshme në aplikacionet Android.