Fotografitë e para të telefonit të palosshëm Vivo iQOO

Fotografitë e para të telefonit të palosshëm Vivo iQOO

15 February 2019 09:26

Para pak ditësh Vivo paralajmëroi telefonin e vet iQOO. Prodhuesi kinez nuk humbet kohë dhe tashmë ia ka prezantuar partnerëve telefonin nga linja e re. Gjykuar nga fotot që kanë rrjedhur, bëhet fjalë për një telefon të palosshëm.

Renderët janë mjaft të qartë - telefoni i gjatë mund të shndërrohet në pajisje më të madhe, si tablet. Ndryshe nga dizajni i lakimit nga brenda, të cilin do ta zbatojnë disa prodhues, telefoni iQOO do të paloset nga jashtë.

Nuk ka asnjë informacion tjetër rreth telefonit, por sipas informuesve, kostoja e pritur e pajisjes është mbi 1,000 dollarë. Në renderë është shfaqur pajisja pa butona dhe porte, që do të thotë se telefoni do ta implementojë dizajnin pa butona/hapje apo ende bëhet fjalë për renderët e hershëm dhe mbetet të finalizohet telefoni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme