Facebook-u fshin qindra llogari në Moldavi

Facebook-u fshin qindra llogari në Moldavi

14 February 2019 18:03

Facebook-u ka njoftuar se ka fshirë më shumë se 200 llogari “joautentike” në Moldavi, disa prej të cilave ishin të ndërlidhura me punëtorët qeveritarë.

Moldavia do të mbajë zgjedhjet më 24 shkurt përmes një sistemi të ri elektoral, njofton BBC.

Një nga vendet më të varfra të Evropës, është e ndarë politikisht midis fraksioneve pro-perëndimore dhe pro-ruse.

"Edhe pse njerëzit që qëndronin pas këtij aktiviteti u përpoqën të fshehin identitetin e tyre, shqyrtimi ynë manual zbuloi se disa prej këtyre aktiviteteve ishin të ndëlidhura me punonjësit e qeverisë moldave", tha në një deklaratë në rrjetin social.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme