Tech

Çka do të lansojë Apple më 2019

Çka do të lansojë Apple më 2019
 

Apple pati vit të mrekullueshëm më 2018 duke lansuar disa telefona të rinj e pajisje të tjera teknologjike.

Por kjo mbeti më 2018. Tani kompania, sipas “Business Insider”, po punon në lansimin e shumë pajisjeve dhe në disa softuerë për 2019-n.