Tech

Huawei pritet të arrijë shitjen e mbi 200 milionë smartfonëve gjatë 2018-ës

Huawei pritet të arrijë shitjen e mbi 200 milionë smartfonëve gjatë 2018-ës
Foto: Getty Images

Prodhuesi kinz gjigant i teknologjisë, Huawei, pret të tejkalojë 200 milionë smartfonë të shitur gjatë vitit 2018. Këtë e ka thënë presidenti i kësaj kompanie, He Gang, gjatë prezantimit të pajisjes “Nova 4”.

Parashikimet vijnë në një kohë të vështirësive politike për kompaninë me arrestimin e Meng Wanzhout, drejtoreshës financiare dhe vajza e themeluesit dhe kreut të Huaweit, e cila më pas u lirua me kusht pas pagesës prej 7.5 milionë dollarësh.