Tech

Galaxy A8s me kamerë frontale nën ekran del në shitje për 450 dollarë

Galaxy A8s me kamerë frontale nën ekran del në shitje për 450 dollarë
 

Samsung ishte kompania e parë që prezantoi një telefon me kamerë nën ekran. Telefoni u quajt Galaxy A8s dhe për herë të parë u shfaq në dyqanin Kinez online për 450 dollarë.

I prezantuar në fillim të muajit, telefoni vjen me 6 ose 8GB RAM dhe memorie prej 128GB me mundësi për kartat microSD prej 512GB.