Tech

Përditësohet tastiera e Googlet, bëhet më e mençur

Përditësohet tastiera e Googlet, bëhet më e mençur
 

Përdoruesit e Gboard tashmë do të kenë në duart e tyre një tastierë më inteligjente.

Google tha se me përditësimin e ri, i cili do të jetë në dispozicion në ditët në vijim, tastiera do të shfrytëzojë inteligjencën artificiale për tu rekomanduar dërgimin e imazheve GIF, emoji dhe stickers sipas kontekstit të bisedës.