Tech

Hakerët rusë fillojnë shitjen e llogarive të hakuara të Facebookut

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Hakerët nga Rusia kanë njoftuar se do të shesin 81,000 profile të Facebookut të hakuara më parë.

Hakerët do të paguajnë 10 centë amerikanë për një profil të Facebookut dhe do të publikojnë mesazhe private të profileve të hakuara për t’u dëshmuar njerëzve se profilet e tyre janë “të thyera” dhe të vjedhura, transmeton KosovaPress.