Te Linda

Pulë në qepë të karamelizuar

 

Përmbajtja: 

• 1kq qepë 
• 1 kg shpatull pule e pastruar nga lëkura dhe kockat • Kripë/piper 
• Trumzë 
• Vaj ulliri 
• Majdanoz të freskët