Sport

Ekspedita e alpinistëve të KAP-it në Everest – Dita 4

 

Arineta Mula dhe Nazmi Hasanramaj, dy alpinistët e Klubit Alpin Prishtina, kanë vizituar disa tempuj të rëndësishëm në Kathmandu, kryeqytetin e Nepalit.

Në ditën e katërt të qëndrimit të tyre në ekspeditën drejt majës më të lartë në botë Mount Everest, dy alpinistët kosovarë kanë përshkruar rëndësinë e tempjuve.