Sport

Tjetër gol nga Albion Rrahmani

i Albion Rrahmani ka shënuar sërish për Rapidin e Bukureshtit që po fiton ndaj UTA Aradit, 3:1.

Rrahmani shënoi për 1:0 në minutën e parë të ndeshjes, dhe në minutën e 82-të për 3:1. Ndeshja i takon xhiros së 28-të të elitës rumune.

Rrahmani ka 11 gola e dy asistime në edicionin aktual.