Sport

UEFA nis hetimet për zërat e “çuditshëm” gjatë shortit

Foto: AP
 

UEFA do t’i nisë hetimet për zërat që janë dëgjuar gjatë transmetimit të shortit për Evropianin e vitit të ardhshëm.

Zërat e “çuditshëm” u dëgjuan kur Zvicra u caktua të dalë në Grupin A me Skocinë, Hungarinë dhe nikoqiren, Gjermaninë.