Sport

Jashanica: E dhamë maksimumin

 

Mbrojtësi i Ballkanit, Bajram Jashanica, ka thënë se ndeshja ndaj Viktoria Plzenit ka qenë shumë e vështirë.

Dhe mungesat që patën në këtë ballafaqim, sipas tij, luajtën rol.