Sport

Avni Gashi, kryetar i ri i FKK-së

 

Me 24 vota pro nga 44 me të drejtë vote, Avni Gashi është zgjedhur kryetar i ri i Federatës së Karatesë të Koaovës.

Kuvendi i Jashtëzakonshëm Zgjedhor i FKK-së është mbajtur të enjten pasdite, ndërsa është monitoruar nga dy zyrtarë të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.