Sport

Muja tregon se a i kërkoi garanci selektorit Giresse

 

Sulmuesi i krahut Arbnor Muja ka mohuar se nga selektori i Kosovës, Alain Giresse ka kërkuar t’i garantohet vendi i titullarit.

Muja nuk është në listën e Kosovës për ndeshjet e qershorit. Ai ka treguar se ka pasur një bisedë me selektorin dhe ka shprehur pakënaqësinë që nuk është aktivizuar në dy ndeshjet e muajit mars.