Sport

Një pjesë e klubeve të notit proteston para MKRS-së

 

Përfaqësues të klubeve të notit kanë protestuar të hënën para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Sipas drejtuesve të klubeve, arsyeja e protestës është injorimi që po u bëhet nga MKRS-ja dhe ndërhyrjet politike në Federatën e Notit.

Protesta vetëm konfirmon telashet e mëdha që janë në komunitetin e vogël të notit kosovar. Ka kohë që klubet janë ndarë në dy grupe, përkatësisht në dy federata. Në protestë të hënën ishin klubet që janë të rreshtuara në njërën anë dhe që për kryetar të FNK-së e njohin Astrit Halitin.