Sport

Argjentina, Kili, Paraguai dhe Uruguai kërkojnë organizimin e Botërorit 2030

 

Argjentina, Kili, Paraguai dhe Uruguai kanë dorëzuar zyrtarisht ofertën e tyre të përbashkët për ta organizuar Kupën e Botës 2030.

Katër shtete e Amerikës së Jugut kanë bërë thirrje t’u jepet e drejta e organizimit të Kupës së Botës.