Sport

Shiffrini nuk arrin ta përfundojë garën e parë në Botëror

Mikaela Shiffrin
Foto: AP
 

Skitarja amerikane, Mikaela Shiffrin, humbi atë që dukej si një medalje e sigurt ari, të hënën në ditën e parë të Kampionatit Botëror, duke përfunduar jashtë shtegut të garës së kombinimit.

Shiffrini kapërceu një portë në lëshimin e saj në sllallom, ndërkohë që dukej se ishte afër mposhtjes së lideres të garës së parë dhe fitueses përfundimtare, Federica Brignone të Italisë.