Sport

Arifi, shpresë e taekwondos së Kosovës

 

Fëmijë të moshave të ndryshme ishin rreshtuar dhe dëgjonin me kujdes fjalimin që mbante trajneri Muhamed Saqipi. Ai po u tregonte lëvizjet të cilat do t’i bënin në vazhdim.

Një nga një, sportistët e rinj me ëndërr të madhe po mundoheshin të jepnin më të mirën në sallën jo fort të madhe ku po ushtronin, në Prishtinë.