Sport

Milani i vendosur ta ndalojë ecurinë e tmerrshme në derbin kundër Interit

 

Talljet dëshpëruese u kthyen në brohoritje inkurajuese, edhe pse rezultati ishte ende i keq për AC Milan. Ndryshimi i shpejtë i qëndrimit të tifozëve nuk ishte befasues duke pasur parasysh derbin kundër Interit në orarin e Serie A.

Milani ka pasur një fillim të tmerrshëm të vitit, duke rënë nga vendi i dytë në pozitën e pestë dhe tani ka 15 pikë më pak se lideri i kampionatit italian, Napoli. Në anën tjetër, Interi është ngjitur në vendin e dytë kurse ka 13 pikë më pak se Napoli.