Sport

Volejboll, në Prishtinë do të luhen ndeshjet e fazës së dytë kualifikueses për Evropianin U17

 

Konfederata Evropiane e Volejbollit (CEV) ka përcaktuar që ndeshjet e raundit të dytë kualifikues për Evropiane U17 te vajzat të luhen në Prishtinë. Turneu i grupit ku bën pjesë Kosova do të luhet prej 21 deri më 23 prill.

Kosova është në grup me Ukrainën, Belgjikën dhe Estoninë.