Sport

Kosova mund të bëhet organizatore e Lojërave Mesdhetare

 

Brenda një periudhe të shkurtër, Kosova mund të bëhet organizatore e Lojërave Mesdhetare. Kështu është thënë të shtunën në konferencën për shtyp ku pjesëmarrës ishin drejtues të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG) dhe Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK).

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, është ndarë i kënaqur që ishte nikoqir i 26 anëtarëve të kësaj organizate, ndërsa Sekretari i Përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti, foli për rëndësinë e organizimit të mbledhjes së drejtuesve të ICMG-së në Kosovë.