Sport

16 kartonë të verdhë, rekord i Kupës së Botës

Mateu Lahoz
Foto: AP
 

Gjyqtari i ndeshjes mes Holandës dhe Argjentinës ka ndarë plot 16 kartonë të verdhë. Ky është rekord për Kupën e Botës.

Gjyqtari spanjoll, Mateu Lahoz ka ndarë edhe një karton të kuq, sipas evidencës në sajtin zyrtar të FIFA-s.