Sport

Tifozet e futbollit thonë se siguria është “fituese” e Botërorit

 

(Aljazeera) – Kur Andrea M. u largua nga New Yorku për ta përcjellë skuadrën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kupën e Botës në Katar, ajo u bëri me dije shoqërisë dhe familjes se nuk do të bënte asgjë të rrezikshme përgjatë turneut.

“Portretizimi i mediave amerikane për Lindjen e Mesme ka qenë shumë ndryshe nga ajo që e kam përjetuar këtu”, ka thënë Andrea 29-vjeçare për “Al Jazeera”, duke shtuar se shoqëria e saj vendosi të udhëtojë në Katar.