Sport

Serbët nuk duan të përgjigjen për flamurin provokues

 

Përfaqësuesja e Serbisë ka mbajtur të shtunën konferencën e radhës në Botërorin në Katar. Në fillim të konferencës një gazetar amerikan ka pyetur se pse flamuri skandaloz me hartën e Kosovës dhe flamurin e Serbisë ishte i pranishëm në zhveshtoren e përfaqësueses serbe.

Por zëdhënësi i përfaqësueses së Serbisë, Milan Vukoviq, ka reaguar shpejtë.