Sport

Asensio lavdëron punën e Enriques dhe Gavit

 

Sulmuesi i Spanjës, Marco Asensio, ka thënë të enjten se ishte “i sigurt” dhe “shumë rehat” me qasjen e selektorit Luis Enrique.

Ai ka vlerëuar punën e Enriques.