Sport

E rëndë, pezullohet Liga Unike

 

Liga për të cilën ishte bërë shumë bujë, të premten është pezulluar. Bëhet fjalë për Ligën Unike në basketboll (meshkujt).

Vendimin për pezullimin e Ligës Unike e mori Bordi Drejtues i kësaj lige, pas tërheqjes së dy skuadrave nga Shqipëria, Tiranës dhe Teutës.