Sport

Kampionati unik i Kosovës në golf

 

Plot 55 garues morën pjesë në Kampionatin e Kosovës në golf, që u mbajt të premten në Gjermani. Organizimi u vlerësua shembullor, ndërsa gara ishte interesante. Në fund fituan Mërgim Gjinovci dhe Sabrina Hoxhaj. Kampionati mbahet në Gjermani, në mungesë të fushës së golfit në Kosovë. Pjesëmarrësit ishin nga vende të ndryshme evropiane

Kishin mbetur pak minuta para se në mëngjesin e së premtes të niste ceremonia hapëse e kampionatit të Kosovës në golf. Kohën para se të bëhej hapja e kampionatit, pjesëmarrësit po e shfrytëzonin për fotografi individuale në mes të flamurit të Kosovës dhe atij të Federatës së Golfit të Kosovës.

Pak metra tutje qëndronte organizatori i kampionatit, Lavdim Zylfiu, që po përkujdesej për detajet e fundit. Zylfiu i pyeste rregullisht anëtarët e tjerë të Federatës nëse gjithçka ishte në rregull.