Sport

Fokusimi i FVK-së te volejbolli në rërë

 

Publikimi i fundit në faqen e Federatës së Volejbollit të Kosovës (FVK) në Facebook përmban dy informata. E para është për pjesëmarrjen e kryetarit Bahri Gjinovci dhe sekretarit Valon Nikqi në Asamblenë e Përgjithshme të Konfederatës Evropiane të Volejbollit, ndërsa e dyta për prezencën e tyre në kongresin e Federatës Ndërkombëtare të Volejbollit (FIVB). Punimet e kongresit të FIVB-së nisin të premten dhe përfundojnë të dielën, ndërsa Asambleja e CEV-it u mbajt të enjten në Arnhem të Holandës.

Faqja e FVK-së në Facebook është e mbushur me njoftime, por së fundi dominojnë ato për volejbollin në rërë (beach volley). Ka vlerësime se volejbolli në rërë po merr vëmendje më shumë se volejbolli në palestër.