Sport

Përfundon Evropiani për notarët e Kosovës

Hana Beiqi - not
 

Për notarët e Kosovës ka përfunduar Kampionati Evropian që po mbahet në Romë të Italisë. Kosovën në Evropian e kanë përfaqësuar Martin Muja dhe Hana Beiqi.

Kalimi i fazës kualifikuese vazhdon të mbetet shumë i largët për notarët kosovarë, por Federata e Notit e Kosovës e ka vlerësuar Evropianin shumë të suksesshëm. Janë thyer disa rekorde të Kosovës gjatë kësaj gare, shkruan FNK-ja.