Sport

Bashkimi kompleton transferimet e huaja

 

Skuadra e KB Bashkimit ka kompletuar transferimet e huaja.

Të shtunën, prizrenasit e zyrtarizuan edhe transferimin e amerikanit C.J. Keyser, që luan në pozitën e fundorit dhe është 25-vjeçar.