Sport

Gashi e Goçi fitojnë në kërcimet e sivjetme nga Ura e Fshejtë

 

Florid Gashi dhe Shkëlzen Goçi janë fituesit e edicionit të sivjetmë të kërcimeve nga Ura e Fshejtë në Gjakovë.

Dyshja fitoi në stilin “Dallëndyshe” pasi grumbulluan secili nga 58.5 pikë.