Sport

Kërkohet që ndeshjet të mos zhvillohen në objektet që nuk i plotësojnë kriteret

 

Këshilli kombëtar për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës dhe dukurive negative në ngjarjet sportive u ka bërë thirrje federatave dhe klubeve sportive të mos lejojnë që të zhvillohen ndeshjet në objekte të cilat nuk i plotësojnë kriteret. Shkak i mbledhjes së Këshillit Kombëtar është bërë sulmi i rëndë ndaj portierit të Ballkanit, Stivi Frashëri, në derbin e së dielës kundër Gjilanit.

Ndeshja nuk përfundoi në mënyrë të rregullt për shkak të incidentit të rëndë. Fillimisht ishte ndërprerë e më pas u pezullua.