Sport

Blick: Në Zvicër janë të regjistruar rreth 7 mijë lojtarë nga Kosova

 

Milaim Rama 19 vjet më parë u bë shqiptari i parë i Kosovës që luajti për Zvicrën. Në skuadrën aktuale të Zvicrës janë kapiteni Granit Xhaka dhe zëvendëskapiteni, Xherdan Shaqiri, dy figurat formuese të dekadës së fundit të përfaqësueses.

Është edhe i riu Andi Zeqiri. Por, përfaqësuesja njihët edhe me emrat si Valon Behrami, Almen Abdi, Shani Tarashaj dhe Albian Ajeti.