Sport

Drejtoresha e sportit në Blick: Kosova si në shtëpinë e saj

 

Redaktorja e sportit në gazetën e madhe zvicerane “Blick”, Steffi Buchli, ka shkruar se Kosova do të jetë si në shtëpinë e vet.

Ndeshja miqësore Zvicër - Kosovë luhet sot (18:00) në Zuerich dhe ka ngjallur interesim të madh.