Sport

Presidenti shkarkon menaxherin dhe bëhet vetë trajner në Portugali

 

Në një histori të çuditshme nga Portugalia, presidenti i skuadrës së nivelit të katërt, Vitoria Sernache, e ka shkarkuar menaxherin e klubit - dhe ka vendosur veten në krye.

Sipas një raporti nga gazeta portugeze A Bola, Antonio Joaquim vendosi të heqë dorë nga shërbimet e menaxherit Manuel Monteiro.