Sport

Fundi i një karriere të veçantë

 

Përmes një postimi në “Instagram”, Besart Berisha dha lajmin për fundin e karrierës. Është fundi i një rrugëtimi të veçantë të Berishës, sulmuesit 36-vjeçar që ka luajtur në tri kontinente, shumë shtete dhe në dy përfaqësuese.

I zhvilluar si futbollist në Gjermani, Berisha shkëlqimin e ka gjetur krejt diku tjetër – në Australinë e largët. Atje vlerësohet ikonë futbolli. Çmohet edhe në Shqipëri e Kosovë, ndonëse me futbollin kosovar kishte dy përvoja jo shumë për t’u krenuar. Nga përfaqësuesja e Kosovës u largua pa lënë gjurmë. Njëjtë edhe nga klubi Prishtina. Te të dyja, Kosova e Prishtina, u prezantua me pompozitet, por ndarjen e kishte pa bujë.