Sport

Personalitetet 2021/ Nora Gjakova: E pandalshmja

 

Ka pritur gjatë për medalje botërore e gjatë edhe për medalje olimpike. Por xhudistja Nora Gjakova nuk është ndalur asnjëherë.

Ka punuar me përkushtim maksimal në stërvitje. Ditë pas dite, muaj pas muaji e vit pas viti. Dhe suksesi i Norës erdhi.