Sport

Estonia e Qipro përballen në plejaut për të luajtur në grup me Kosovën

 

Irlanda e Veriut dhe Greqia janë rivalët e Kosovës në edicionin e ardhshëm të Ligës së Kombeve. Ndeshjet luhen në qershor dhe shtator të vitit të ardhshëm. Kosova vazhdon të jetë në Ligën C, që është niveli i tretë.

Ndërkohë ka mbetur të vendoset nëse në grup me Irlandën e Veriut, Greqinë e Kosovën do të jetë Qipro apo Estonia.