Sport

Greqia prej kundërshtareve më të shpeshta të Kosovës

 

Kosova do të luajë sërish me Greqinë. Shorti i tërhequr të enjten mbrëma ka përcaktuar që Kosova e Greqia të jenë në një grup në edicionin e tretë të Ligës së Kombeve të UEFA-s.

Kosova e Greqia janë në grupin 2 të Ligës C të Ligës së Kombeve. Në këtë grup është edhe Irlanda e Veriut dhe Qipro apo Estonia. Qipro e Estonia përballen vitin e ardhshëm për të përcaktuar se cila prej këtyre përfaqësueseve luan në Ligën C e cila bie në Ligën D.