Sport

“Euro 2023”, Kosova U19 i mëson kundërshtarët

 

Pas përfaqësueses U17, edhe Përfaqësuesja U19 e Kosovës në futboll i ka mësuar kundërshtarët për Evropianin e vitit 2023.

“Euro 2023” do të organizohet në Maltë, ndërsa “Dardanët” e rinj do të jenë pjesë e Grupit 3. Në grupin ku bën pjesë Kosova janë edhe Ukraina, Suedia dhe Qipro.