Sport

Trajneri Kuka dhe xhudistja Krasniqi në garë për më të mirët e botës

 

Trajneri Driton Kuka dhe xhudistja Distria Krasniqi janë të nominuar për më të mirët e botës.

Federata Ndërkombëtare e Xhudos (IJF) ka publikuar listën e të nominuarve në konkurrencën e trajnerëve dhe xhudistëve.