Sport

Skenderaj synon suksese në palestrën që e priti gjatë

 

Katër trofe i ka fituar klubi i volejbollit Skenderaj gjatë periudhës së pasluftës në Kosovë. Ka një titull, një Kupë dhe dy Kupa të Federatës të fituara. Por asnjërin prej sukseseve nuk e ka festuar në Skenderaj. Të gjitha sukseseve i është gëzuar jashtë qytetit të Skenderajt, meqë ndeshjet si vendas i ka zhvilluar nëpër palestra të ndryshme të Kosovës. Por volejbollistet e skuadrës nga Skenderaj që nga e mërkura kanë rastin t’u gëzohen fitoreve dhe sukseseve në Skenderaj, meqë janë bërë me palestër që plotëson kushtet për zhvillimin e ndeshjeve në nivel vendi.

Palestra e nisur 12 vjet më parë është përuruar të mërkurën, por për gara ndërkombëtare duhen ende investime. Megjithatë, ndërtimi i palestrës në qendër të qytetit të Skenderajt i ka gëzuar shumë trajnerin, volejbollistet dhe zyrtarët e skuadrës së femrave Skenderaj.