Sport

“Shtëpia e kampionëve” përurohet më 28 shtator

Kryetari i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka, flet me krenari për punët që janë bërë në Qendrën Nacionale të Xhudos. “Shtëpia e re e kampionëve” është në prag të kompletimit. Kanë mbetur fare pak punë deri në përfundimin e saj.

 

Kryetari i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka, flet me krenari për punët që janë bërë në Qendrën Nacionale të Xhudos. “Shtëpia e re e kampionëve” është në prag të kompletimit. Kanë mbetur fare pak punë deri në përfundimin e saj.

Dhe tashmë është caktuar data e përurimit të sallës së re të xhudos në Pejë. Përurimi i objektit që i kushtohet vetëm sportit të xhudos do të bëhet më 28 shtator të këtij viti. I pranishëm do të jetë presidenti i Federatës Ndërkombëtare të Xhudos (IJF), Marius Vizer dhe shumë të ftuar të tjerë. Pjesëmarrjen e kanë konfirmuar edhe drejtuesit shtetërorë të Kosovës e Shqipërisë.