Sport

Përurohet shtatorja e Fadil Vokrrit

FOTO: Alban Bujari/KOHA
 

Sot është bërë përurimi i shtatores së Fadil Vokrrit. Vendosja e shtatores pranë stadiumit të Prishtinës është bërë pikërisht në ditëlindjen e 61-të të ish-legjendës së futbollit kosovar.

Kjo ceremoni është bërë nën organizimin dhe protokoll të Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport.